Publisert av: anonymebalkanikere | april 11, 2010

Vårt første gjennombrudd (OBS! NAKENHET!)

Martine&Torunn-band melder om breaking news!!

Etter flere forskjøvede avtaler fikk vi endelig arrangert et møte med Kroatias svar på Jahn Otto Johansen i dag! Mr.B – vårt «skudd i blinde» da vi ennå satt i Norge og var unge og naive – ga oss plutselig følgende beskjed på telefon:

– Jump in a taxi and come to headquarters. I have time to talk.

Touchdown!

Vi kastet oss rundt, slengte oss inn i en limo med sotede ruter som ventet utenfor hotellet og kjørte sikk-sakk gjennom Zagrebs gater så det hvinte i limodekkene.

Eller… Det var iallfall nesten sånn det foregikk.

Vi kastet oss rundt, pumpet vandrerhjemsdama for reiseinformasjon, sprang ut på gata og bort til en kiosk, kjøpte et dagskort og KASTET oss heller på en slik en, som SUSTE av gårde i retning «the headquarters»:

(Dette er en såkalt trikk. Tror dere har sett sånne i Norge også)

Vi jobbet litt for å holde nervene i sjakk da vi skled inn glassdørene til TV-stasjonen, siden vi etter at vi ankom Zagreb har fått denne typen reaksjoner når vi nevner at vi har kontakt med herr B:

«Whoooah, Mr. B?? The big journalist?  He is a CELEBRITY!»

Dermed tenkte vi at nå måtte vi skjerpe oss og holde alle sanser åpne for å få maks ut av avtalen.

Det var null stress. Omtrent.

Mr. B viste seg å være en usedvanlig hyggelig type som pratet og forklarte velvillig. Innimellom svarte han på telefoner fra utenriksministeren og sånn. Kjendiser, vettu. Vi var iallfall storfornøyde da vi «left the premises» halvannen time seinere. Snus, snus, vi har fått ferten av reportasjesporet!

Siden det har kommet oss for øre at enkelte har problemer med å tro på at vi er i stand til å få så mange venner som vi påstår på bloggen, presenterer vi herved slående bildebevis på vårt nystiftede vennskap:

Martine, Mr. B og Torunn i fjernsynsredaksjonen – «the headquarters». PS: Han er såpass lax kledd fordi vi er så gode venner. Til vanlig ser han mer sånn ut.

Etter denne oppløftende opplevelsen cruiset vi tilbake til «upper town» der vi plutselig hadde masse tid til overs, søndag som det var.

Vi begynte faktisk å savne kjærestene våre så mye at vi lot oss friste til å betale for å utforske nakne menn (75 kuna). Vi hadde allerede sett flere av dem på gatehjørnene, og da vi nå entret lokalene, viste de seg villig fram. Flere av dem var så nakne at de til og med var uten hud, og vi fikk bokstavelig talt et innblikk i hodene deres. Vi grøsset litt da det viste seg at noen av mennene kun var 10 uker gamle og bodde i små væskefylte montre. For amerikanernes skyld var disse plassert på et eget område med lysende varselplakater som advarte mot «disturbing sights». Vi tenkte som så at er man på «Bodies revealed»-utstilling, så får man gå hele løpet – og vi trosset derfor advarslene og lot oss sjokkere. Konklusjon: Vi foretrekker fremdeles kjærestene våre.

I går fant vi imidlertid noe annet å nyte!

HVA HAR MARTINE I BOLLEN SIN???

JO; Local cuisine:

Skimter du tentaklen midt i bildet, ser du ikke feil. I bollen var det nemlig Blekkulf i biter. Forbløffende godt, og antagelig reisens beste måltid – i alle fall når du lukket øynene og konsentrerte deg om smaken heller enn det visuelle.

Nå sitter dere kanskje med inntrykket av at vi er dyrehatere som ville spist både Mikke, Minni og Pluto om vi fikk sjansen. Det er ikke sant. Som de dyreelskerene vi er, tiltrekker vi oss faktisk firbeinte så det suser etter, og er det noe Zagreb har mye av, er det firbeinte. Særlig hvite krølltopper i den nette høyde av 20 cm. De har vi dessverre ikke bilde av, men vi har bilde av Odin isteden! Odin er – som navnet tilsier – oppkalt etter den barske guden med bare ett øye, og vi syntes umiddelbart at Odin var ganske så tøff.

Spørs dog om dette invidividet ikke hadde kledd navnet bedre:

Her følger diverse annet bevisutvalg:

Sist, men ikke minst – vi har kjøpt oss nye sko. Vi er dermed nye mennesker, og får vist oss fram som de kapitalistiske shcwina vi er.  Men ja: Det er indeed en lettelse å kunne se ned på føttene sine uten å falle i depresjonens dype daler. Torunn fikk uante krefter fra sine:

Martine syntes ikke bildene av hennes sko rettferdiggjørde opplevelsen de egentlig er, så det får vente til senere.

Til slutt et bilde av hotellsuiten:

Vi deler den med ti andre.

DAGENS SITAT: «Cow cheese…. Det må jo være geitost!» – Torunn studerer menyen på Nocturna (og er bittelitt trøtt og bittelitt sulten)

Reklamer

Responses

  1. Nice suite! 🙂
    Merker at jeg helt sikkert burde visst hvem denne Mr. B er, men dessverre… Føler meg blond, føler meg dum, føler meg som, ja, et kinderegg! Jaja, ingen nyhet det akkurat 😛 😀

    Og ingen overraskelse her; Hundene var mine favoritter! 😀 😀 Sååååå søøøøte! 🙂

  2. Jeg må si jeg er skuffet. Teaseren lovet nakenhet, den så jeg ikke noe særlig til, bort sett fra noen morbide beskrivelser av parterte kropper i formaldehyd. Jaja, hvis det er det dere tenner på… kinky, for å si det mildt.

    Ser at dere har hilst på den gamle ringreven, Mislav. Han er Kroatias svar på Larry King, så det er pretty heavy stuff. I Norge er det ikke kultur for at journalister skal også være så store kjendiser.

    Hva er det med disse dyrene? Er det ingen som eier\tar vare på dem?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: